Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

FEKVŐTÁMASZ, NYAKEDZÉS, GUGGOLÁS

2013.12.03. 23:51 Savagewarrior

Mivel a fekvőtámasz és a birkózóhíd gyakorlatában az elmúlt másfél hétben az ismétlésszám tendenciaszerűen nehézséget jelentett, visszaveszek kicsit, és újra nekifutok. A következő edzésen 7-7 lesz az ismétlésszám mindkettőből, majd jövő héten 7-8, az ez utáni héten pedig 8-8, majd a további növelés a pihenő időszak utánra marad.

A guggolásban annyira az ismétlésszám növelését hajszoltam, hogy közben elsiklottam afelett, hogy mennyire gyenge lett a technikám. Ezért több sorozatban végrehajtott, alacsony ismétlésszámú edzésre térek át, és ezen addig nem változtatok, amíg képes nem vagyok lábanként 5x5 egylábas guggolásra a 16 kilós bellemmel úgy, hogy a nem dolgozó lábam sarka végig a levegőben van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr625677053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása