Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

ISMÉTLÉSSZÁM CSÖKKENTÉSE

2014.01.16. 23:20 Savagewarrior

Egyértelmű, hogy ostobaság volt erőltetni az előző edzésperiódus végére épphogy elért ismétlésszámokat két hét teljes pihenő után. Ez sosem működött, és természetesen most sem. Főleg, hogy az idegrendszert a bukás megközelítése terheli leginkább, nem pedig az edzésgyakoriság, így az idegrendszerem kímélése céljából hiába csökkentettem az egyes gyakorlatok végzésének gyakoriságát, miközben nehézséget jelentő ismétlésszámokhoz ragaszkodtam. Bármi okból is akartam kapkodni, hiba volt, amiket úgy látszik, még mindig elkövetek olykor.
Minden gyakorlat ismétlésszámából kellő mértékben visszaveszek, és azokat nem növelem addig, amíg ezen az átmeneti, visszafogottabb edzésterven vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr365767833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása