Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

TIZENKETTEDIK EDZÉSPERIÓDUS UTÁNI ÖSSZEGZÉS

2014.10.20. 19:41 Savagewarrior

Kedves Blogolvasóm!

Egészen spontán döntöttem ma úgy, hogy tartok egy hét szünetet. Ez az edzésperiódus eleve nem volt intenzív, sok volt az erősen visszafogott edzés és eleve az edzéstervet is könnyebbre alakítottam, de még így is próbára tesz az új életvitelem. Úgy érzem, leginkább mentálisan van szükségem a pihenőre. Az új edzésperiódus megkezdése után nem sokkal számos olyan kötelezettség és egy olyan, feszes életstílus szakadt a nyakamba, amitől az elmúlt egy évben egészen elszoktam, így még nincs elég akaraterőm, hogy mindezek mellett a korábbi edzéstervemet tarthassam, amelyet olyan körülmények között folytattam, amikor az edzésen kívül alig kellett valamivel foglalkoznom. Még a visszafogottabb edzés is eléggé elfárasztott mentálisan mostanában, ezért érzem úgy, hogy jó ötlet most pihenni egyet, és az alkalom is éppen jó hozzá a családdal töltött hosszú hétvége és az arra való előkészületek révén.

Október 27-én edzek legközelebb, addig is minden Kedves Blogolvasómnak kellemes őszi napokat kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr666811823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása