Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

Száztizenharmadik edzés (Nyújtás)

2012.03.31. 19:58 Savagewarrior

Sziasztok!
 
A mai nyújtásom menete:
 
Angol spárga - 3x3, sorozatok között fél perc pihenővel
Francia spárga, bal láb elől - 3x3, sorozatok között fél perc pihenővel
Francia spárga, jobb láb elől - 3x3, sorozatok között fél perc pihenővel
 
Az angol spárga ma is remekül ment. Igazából a harmadik sorozatban csak két ismétlést csináltam, úgy éreztem, hogy már nem tudom igazán biztonságosan fokozni a nyújtást. A jobb lovaglóizmom egy kicsivel érzékenyebbnek mutatkozott, mint legutóbb, de minden a legnagyobb rendben volt vele, "szereti" az angol spárgát. Az erőm igen szembeötlően megnőtt, még az utolsó sorozat utolsó ismétlésénél is sikerült megtartanom magam csak a lábam erejével. Nagyon szépen sikerült süllyesztenem a súlypontomat végig, a végére lejjebb jutottam, mint legutóbb, és eddig bármikor.
 
A francia spárga közben megint előfordult, hogy egy-egy pihenő hosszabbra sikeredett. Nagyon szépen sikerült lejjebb mennem, jó mélyre jutottam a végére mindkét oldalon, feltűnően sokat fejlődtem máris. Az erőm is megnőtt, érezhetően jobban sikerült tartanom magam, és a csípőhajlítóm is jobban bírta a terhelést.
 
A következő bejegyzést két nap múlva naplózom, amikor calisthenic-kel foglalkozom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr324352615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása