Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

HÚZÓDZKODÁS LÉTRÁKKAL

2013.12.02. 23:01 Savagewarrior

A húzódzkodásomban támadt nehézségeimen gondolkozva eszembe jutott a Kezdd el a Kettlebellt!-ben leírt létrák módszere, ezért újraolvastam a megfelelő részt és utánanéztem néhány szakcikknek is, végül arra jutottam, hogy bedobom ezt a technikát a plató kezeléséhez. Ez lényegében annyit tesz, hogy egytől egyesével növeljük az ismétlésszámot a sorozatokban egy adott, alacsony számig, majd kezdjük újra egytől. Én a hármat választom a maximum ismétlésszámnak, és annyiszor megyek fel a létrán, ahányszor éppen jónak látom. Tehát az ismétlésszámok sorozatonként így festenek: 1-2-3-1-2-3-1-2-3... A létrás edzést a hét három napján fogom végezni, a többi napokon marad az 5x4. A változatosság jót kell tegyen a fejlődésnek. Izgalommal tekintek a holnapi próba elébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr15673340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása