Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

539. edzés

2013.12.07. 23:38 Savagewarrior

Sziasztok!

A mai edzések menete:

1.

Bemelegítő sorozat: 2x3 ismétlés függőleges karhúzás
Edző sorozat: 2x(1-2-3-4)ismétlés teljes húzódzkodás

Eredeti terv szerint heti háromszori alkalommal végeznék létrákkal húzódzkodást, de mivel szórakoztatóbb, mint öt sorozat végzése és időm is van rá, inkább ma is létrákkal gyakoroltam, így csupán heti kétszer, a hétfői és a keddi edzésen végzek 5x4 ismétlést.
Míg tegnap három ismétlés volt a legmagasabb létrafok, és úgy könnyedén összeszedtem 30 ismétlést, ma négy ismétlésig is felmenve a második négyes sorozat már közepesen nehéz volt, ezért abbahagytam az edzést 20 ismétlésnél.

2.

Aktív nyújtás: felhomorítás, L-tartás hajlított lábbal, gerinccsavarás mindkét irányba, állásban lábemelés előre, oldalra és hátra mindkét lábra, állásban oldalra hajlás mindkét oldalra, állásban nyújtott karemelés hát mögött és haránt fej fölött, fejcsavarások jobbra-balra, fejdöntések előre-hátra, fejdöntések oldalra mindkét irányba
Edző sorozat: lábanként 5x2 ismétlés egylábas guggolás 16 kilós kettlebellel
Edző sorozat: 8x(10 ismétlés egylábas vádliemelés talajról, hajlított térddel, jobb lábbal - 10 ismétlés egylábas vádliemelés talajról, hajlított térddel, bal lábbal)

Az aktív nyújtás nagyon jól ment, a gerinccsavarásban hirtelen egészen könnyedén elértem a csuklómat kisujjal is, a többi gyakorlat is jól ment.
A guggolásban igyekeztem nagyon figyelni a technikámra, és arra jutottam, hogy egyszerűen nyújtanom kell a combhajlítóm és aktív nyújtáson kívül, külön kell gyakorolnom a nyújtott lábam kitartását magam előtt, több sorozatban.
A vádlizás jól megdolgoztatott.

Ennyi az edzés mára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr515684271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása