Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

VÁLTOZATOSSÁG

2014.03.26. 18:14 Savagewarrior

Néhány napja fásultnak és kedvetlennek érzem magam az edzéshez, miközben maguk a gyakorlatok, ha nekiveselkedek, egészen jól mennek, azaz egyfajta mentális gátba ütköztem. Ennek kezelésére a mai nap tapasztalata révén arra jutottam, hogy legalább a hét hátralevő részében az edzéseimen ötletszerűen, változatosan fogok különféle gyakorlatokat végezni, mást vagy csak máshogy, mint ahogy szoktam. Ezzel nem hagyok ki edzést, ám a rutint megtörve kifejezetten élvezni fogom azt, kezelve ezzel a fásultságot, hogy a megfelelő időben újult erővel térjek vissza a megszokott edzéstervhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr485882426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása