Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

623. edzés

2014.04.03. 23:41 Savagewarrior

Elvileg csak tegnapig akartam tartani az ösztönös edzést, amiről érzem is, hogy használt, de gondoltam, ezt a hetet még kitöltöm így.

 

A mai edzés menete:

Bemelegítő sorozat: 2x3 ismétlés függőleges karhúzás

Edző sorozat: 8 ismétlés tapsolós fekvőtámasz

Edző sorozat: 4 ismétlés teljes húzódzkodás

Edző sorozat: 6 ismétlés nyújtott lábemelés függeszkedésben

Edző sorozat: 8 ismétlés tapsolós fekvőtámasz

Edző sorozat: 5 ismétlés teljes húzódzkodás

Edző sorozat: 6 ismétlés nyújtott lábemelés függeszkedésben

Edző sorozat: karonként 6-5-4-3 ismétlés katonai nyomás 16 kilós kettlebellel, szünet nélkül, a lépcsőfokok mindkét karral való elvégzése után továbblépve

Edző sorozat: 20 ismétlés Russian Twist 16 kilós kettlebellel

Edző sorozat: karonként 7-6-5 ismétlés egykaros evezés 16 kilós kettlebellel, szünet nélkül, a lépcsőfokok mindkét karral való elvégzése után továbblépve

Edző sorozat: 20 ismétlés Russian Twist 16 kilós kettlebellel

A tapsolós fekvőtámasz és a Russian Twist nem okozott gondot, bár utóbbinál szerintem nem használtam ki megfelelően a súlyt. A lábemelés jól ment. A húzódzkodás első sorozata kicsit, a második közepesen nehéz volt. A katonai nyomásnál megint számottevően gyengébbnek éreztem a bal vállam, a 3 ismétléses sorozatnál már azt éreztem, hogy még egyet nem bír ki bukás nélkül. Az evezés rendben volt, jól megdolgoztatott.

 

Ennyi az edzés mára

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr375911470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása