Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

VÁRT UTAZÁS

2014.08.08. 03:53 Savagewarrior

Kedves Blogolvasóm!

Ez egy valós idejű bejegyzés, egy óra múlva útra kelek. Most jön az a két nagy, meghatározó nyári program, ami szinte az időszámításom alapját képezi - igen, most is nagyon gyorsnak érzem, hogy eltelt újabb egy év -, és ami alatt pihenő időszakot szoktam tartani, ám most ettől egyelőre eltekintek. Egyrészt nem érzem szükségét, formában vagyok, másrészt nem találom indokoltnak, hogy túl hosszú, több hetes legyen a pihenés, főleg, hogy az első program lehetővé teszi az edzést. Bár a második program alatt már valószínűleg pihenőt tartok, de addig is, a külföldi utam alatt ha visszafogottan is, de fogok edzeni. Tervem szerint reggelente rövid, de intenzív edzést végzek, néhány sorozattal a fő gyakorlatokból. Ezeket nem fogom részletesen naplózni, csak általánosan írom le a tapasztalataimat.

Addig is, a hazatértemig kellemes nyári napokat kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr286586673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása