Savagewarrior

Minimalista edzés a heroikus fizikumért. A kudarcaim és a sikereim nyilvános naplója, hogy segíthessek mindenkinek, aki edzeni akar.

Friss topikok

Címkék

MÓDOSÍTÁS - VISSZAFOGOTT EDZÉS

2014.06.07. 11:00 Savagewarrior

Ismét olyan hónapban vagyok, amikor az edzésnek kisebb a prioritása egy újabb szellemi megmérettetésre való felkészülés miatt, ezért erre az időre egy visszafogottabb és az eddigiektől eltérő rutinra váltok. Ebből a kézenállásban nyomás és a PNF nyújtás kimarad - egyikben sem mozdultam annyit előre, hogy bármilyen eredményt is félteni kéne -, valamint a kettlebellezés is - a felkészülés során is sokat utazom, jó, ha nem kell egy edzőeszközhöz kötődnöm.
Remek alkalom ez arra, hogy kipróbáljak egy új húzódzkodó programot, amivel már jó ideje szemezek. Ebben az időszakban az edzéstervem ennek megfelelően, szokatlan módon nem a naptári heteket, hanem 5 nap edzés - 1 nap pihenő ciklust fog követni. A többi gyakorlatban leginkább a szinten tartás a célom, csak akkor emelek az ismétlésszámokon, ha az nagyon adja magát.
Tehát az elkövetkezendő hónapra az edzésterv:

1. nap: aktív nyújtás, Kemény Forma gyakorlása, húzódzkodás, fekvőtámasz
2. nap: aktív nyújtás, Kemény Forma gyakorlása, húzódzkodás, lábemelés, oldalsó híd
3. nap: aktív nyújtás, Kemény Forma gyakorlása, húzódzkodás, felhomorítás, nyakedzés
4. nap: aktív nyújtás, Kemény Forma gyakorlása, húzódzkodás, guggolás, vádlizás
5. nap: aktív nyújtás, Kemény Forma gyakorlása, húzódzkodás, intervallumos futás
6. nap: pihenőnap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://savagewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr146303085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása